Vi är en Digital Låssmed®. Det vill säga en säkerhetsexpert specialiserad på digitala låssystem, smarta accesstjänster och enklare nyckelhantering för flerbostäder och kommersiella fastigheter. Vi erbjuder digitala låstjänster anpassade både för dagens behov och framtidens krav på digitalisering.

Enklare digital nyckelhantering i Låsportalen

Låsportalen är ett komplett webbaserat verktyg som gör det möjligt att ha hela lås- och nyckelhanteringen för fastigheten på nätet. Ladda upp fastighetens planritningar, dokument, avtal och behörigheter eller beställ och spärra nycklar online. All service- och ärendehantering finns samlat på ett ställe. Överlämning till ny styrelsemedlem har aldrig varit enklare! I Låsportalen finns även ett projekteringsverktyg där du själv kan planera ett digitalt låssystem. Testa redan nu – det är kostnadsfritt.

Med Låsportalen App kan boende se, dela och beställa en kopia samt spärra sina nycklar direkt i mobilen. Enkelt för den boende, samtidigt som fastighetsägaren frigör tid för annat.

Vill du veta mer?

Därför ska du välja oss som är en Digital Låssmed®

Vi har marknadens högsta kompetens inom digitala låssystem. Genom gedigen erfarenhet av kompletta låssystem och digitala tjänster, i kombination med högsta kundfokus och förståelse för både arbetsprocess och driftsättningsrutiner har en kvalitetsgaranti under det registrerade varumärket Digital Låssmed® tagits fram. Detta för att du ska få den bästa digitala låsleveransen med maximal utväxling och största kundnytta. Digital Låssmed® är en kvalitetsstandard som tagits fram för att den digitala låstekniken ska komma till sin fulla rätt och utformas optimalt utifrån varje unikt kundbehov. Vill du veta mer om Digital Låssmed? Läs om konceptet här eller ring oss på 026-51 74 01.


Välkommen till er lokala Digitala Låssmed® – Lås & Nyckel i Gävle!